top of page

advies duurzame inzetbaarheid

Binnen dit adviestraject bekijken we in verschillende stappen hoe je de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers kunt verhogen. We analyseren de duurzame inzetbaarheid binnen jouw organisatie en adviseren je welke probleemgebieden je kunt aanpakken, op basis van een participatieve probleemanalyse. We hebben hiervoor een aantal methodes in onze 'toolbox', waaronder een uitgebreid werkbelevingsonderzoek en participatieve probleemanalyse. 
 
Hoe duurzaam inzetbaar is jouw totale arbeidskracht? Welke factoren in de werkomgeving hebben hierop een invloed binnen jouw organisatie? En vooral: wat kun je doen om geïdentificeerde problemen op te lossen en zo duurzame inzetbaarheid te verhogen? Afhankelijk van wat jouw organisatie nodig heeft, stellen we een specifiek traject samen.
adves duurzaam
adviestrajecten

advies inclusieve organisatie

Wil je in je organisatie ruimte maken voor verschillende talenten, én je zittend personeel ontlasten? Binnen dit adviestraject kijken we naar hoe werkprocessen anders kunnen worden ingericht om dit doel te kunnen bereiken. We passen hierbij de methode Inclusief Herontwerp van Werk 2.0 toe. 

Inclusief Herontwerp van Werk (IHW) 2.0 is ontwikkeld ten behoeve van een inclusieve organisatie; een organisatie waar de diversiteit aan talent van werkenden en werkzoekenden tot ontplooiing kan komen. IHW is een vraaggestuurde en methodische benadering voor het anders inrichten van werk. De strategie is bedoeld om vraag en aanbod van personeel goed op elkaar te kunnen blijven afstemmen. Het adviestraject kan ingezet worden wanneer bijvoorbeeld traditionele oplossingen (zoals reguliere vacaturevervulling) niet of onvoldoende soelaas bieden.

Lees hier meer over de IHW-methode in de praktijk.

coaching

Liever zelf aan de slag maar behoefte aan een klankbord? We helpen je bij het ontwikkelen van een evidence-based plan vanuit de coulissen. Je kunt met ons bespreken op welke manier je te werk wilt gaan, en welke overwegingen je kunt maken. We adviseren je op basis van de meest recente wetenschappelijke inzichten gecombineerd met jouw eigen kennis en aanpak. Een one-size-fits all benadering werkt namelijk vaak niet, maar er moet gekeken worden naar de situatie in je organisatie, rekening houdend met wat u kunt én wilt faciliteren.
coacing
bottom of page