top of page

opleidingen

opleiding adviseur inclusief
Op de huidige arbeidsmarkt worden nog te vaak eisen gesteld waaraan veel mensen niet (meer) kunnen voldoen. Om hen toch inzetbaar te maken en te houden, heeft CIAO de methodiek Inclusief Herontwerp van Werk (IHW) doorontwikkeld naar IHW 2.0. Daarin staat het personeelsvraagstuk van de organisatie centraal. Binnen de organisatie wordt verkend of inclusief werken een effectieve oplossing is voor de specifieke personeelsproblematiek van de organisatie. Als inclusief werken van meerwaarde is, biedt de methode IHW 2.0 handvatten om een organisatie te transformeren naar een duurzame inclusieve organisatie.
 
Ben jij een professional die zich (verder) wil specialiseren tot adviseur Inclusieve Arbeidsorganisatie of als consultant inclusief en duurzaam werken? De modulaire leergang van CIAO is dan misschien iets voor jou. In deze modulaire leergang leer je hoe je bedrijven optimaal kunt adviseren over inclusief werken en de beproefde methode IHW 2.0 in de praktijk kunt brengen. Lees meer over de leergang Inclusieve Arbeidsorganisatie.
 
opleidingen

workshops

Tijdens onze op maat gemaakte workshops gaan we op een interactieve manier aan de slag met state-of-the-art kennis van verschillende onderwerpen relevant voor jouw organisatie. We bespreken de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen en helpen je kaders te ontwikkelen zodat je met jouw organisatie aan de slag kunt. Wij bieden workshops aan over o.a.:
  • duurzame inzetbaarheid
  • inclusieve organisatie
  • (virtueel) teamwork & leiderschap
  • mindfulness@work
Geïnteresseerd? We overleggen graag met je over jouw ideale workshop.
workshops

seminars 

Wilt je inzicht in de nieuwste wetenschappelijke inzichten over onderwerpen zoals duurzame inzetbaarheid, teamwerk en leiderschap, herstel van werk, mindfulness en inclusieve arbeidsorganisaties? Wij dragen graag onze kennis over en vertalen deze in praktische inzichten voor jouw organisatie in een seminar. We kunnen uiteraard ook een Webinar verzorgen, waar we je team of organisatie virtueel op de hoogte brengen.
seminars
bottom of page