top of page

wie wij zijn

work_science is ontstaan uit de onderzoeksgroep Work & Organizational Psychology binnen Maastricht University. In ons onderzoek focussen wij al jaren op het welzijn van werknemers en alles wat daarop van invloed kan zijn in de werkomgeving. Wij hebben daardoor expertise in huis op het gebied van duurzame inzetbaarheid, inclusief werk, leiderschap, teamwork, organisatiecultuur, performance, en interventies gericht op werkgezondheid. Door onze expertise aan te bieden aan werkgevers in de regio, willen wij bijdragen aan een duurzame en inclusieve arbeidsmarkt. Meer weten over ons onderzoek? Klik hier.

onze visie

Wij zijn dagelijks in de weer met het opvolgen van de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen omtrent alles dat te maken heeft met goed en gezond werk. Ons voornaamste doel is het toegankelijk maken en delen van deze kennis voor de dagelijkse praktijk - de brug vormen tussen wetenschap en werk.
 
Daarom bieden we niet alleen scans en advies, maar ook opleidingen en workshops aan. We vinden het belangrijk dat jouw organisatie op een duurzame manier aan de slag kan met verschillende arbeidsvraagstukken, dus ook nadat wij je hebben geholpen!
 
Hierdoor blijven wij dan weer contact houden met wat er toe doet in de wereld van werk. Daarnaast kunnen we op deze manier onze bevindingen blijven toetsen, en onze aanpak steeds weer verfijnen. Zo kunnen we onze werkwijze en meetinstrumenten naadloos laten aansluiten op wat jij nodig hebt.

CIAO

work_science werkt  nauw samen met het centrum inclusieve arbeidsorganisatie (CIAO). CIAO verzorgt opleidingen en deelt kennis en expertise ten behoeve een diverse en inclusieve arbeidsmarkt. Door diverse ontwikkelingen is werk in de loop der jaren steeds complexer geworden, waardoor een groeiende groep mensen niet kan voldoen aan de eisen die in vacatures gesteld worden en blijven vacatures onvervuld. Met behulp van de methode Inclusief Herontwerp Werk (IHW 2.0) van CIAO kan werk binnen een organisatie anders georganiseerd worden. Twee vliegen in één klap: maatschappelijk verantwoord volwaardig werk creëren voor ‘mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt’, én zittend personeel ontlasten en optimaal inzetten op hun kernkwaliteiten. Wil je weten hoe dit werkt? Bezoek de website van CIAO of contacteer ons en ontdek wat we voor jou kunnen doen! 

CIAO_logo_EN.png

ons team

Gemma van Ruitenbeek
Inclusieve Arbeidsorganisatie
Rosine Rutten
Duurzame Inzetbaarheid
Fred Zijlstra
Inclusieve Arbeidsorganisatie
Bram Fleuren
Duurzame Inzetbaarheid
Sjir Uitdewilligen
Teams en Leiderschap
bottom of page